Bezoekersinformatie

bezoekersinformatie-1

Het Bevrijdingsmuseum Zeeland ligt centraal in de Provincie Zeeland ontsloten door de belangrijkste toegangswegen in onze provincie.

Adres & Route
bezoekersinformatie-2

Doormiddel van een eigentijdse expositie ervaar je dat we moeten leren van toen voor een vreedzame toekomst.

Tentoonstellingen
bezoekersinformatie-3

Wij zijn het gehele jaar te bezoeken. Groepen kunnen ook buitenom de reguliere openingstijden het museum bezoeken, behalve op zondag en in de avonduren.

Openingstijden
bezoekersinformatie-4

Op zoek naar de prijzen van Bevrijdingsmuseum Zeeland? Bekijk nu de tarieven van het museum en plan snel je bezoek.

Toegangsprijzen
bezoekersinformatie-5

Wanneer u met een groep (met of zonder gids) de vaste of tijdelijke tentoonstellingen van het museum bezoekt, profiteert u van een speciale arrangementen.

Groepsbezoek
bezoekersinformatie-9

Het museum werkt veelvuldig samen met scholen. Door middel van rondleidingen en speurtochten wordt educatie aangeboden. Het is zéér interessant om het museum in te plannen in uw lesprogramma.

Schoolbezoek
bezoekersinformatie-10

Het museumcafé is helemaal klaar om u te ontvangen in het sfeervolle restaurant of met mooi weer op het terras omringd door onze rustgevende omgeving.

Eten & Drinken
bezoekersinformatie-6

Bevrijdingsmuseum Zeeland en het Bevrijdingspark zijn goed toegankelijk met een (elektrische) rolstoel en/of rollator. Meer informatie over de toegankelijkheid kunt u hier vinden.

Toegankelijkheid
bezoekersinformatie-8

De huwelijksvoltrekking is een belangrijke en officiële gebeurtenis. Een kerk als trouwlocatie geeft geeft een hele bijzondere dimensie aan de voltrekking van het huwelijk. Trouwen in onze noodkkerk is dus uniek!

Trouwen
bezoekersinformatie-7

Heb je een vraag over Het Bevrijdingsmuseum Zeeland? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Neem contact met ons op als je het antwoord niet kan vinden.

Veelgestelde vragen

bezoek ons vijf dagen per week

Bevrijdingsmuseum Zeeland toont de bewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog, de verhalen van toen zijn nog steeds van nu. Beleef het allemaal in het Bevrijdingsmuseum Zeeland wat zich uitstrekt over een oppervlakte van 3 hectare!